Barça

Aitana Bonmatí fa part de l’entrenament amb el grup

Bones notícies. La davantera Bruna Vilamala també s’ha reincorporat amb la resta de companyes després de patir una lesió als lligaments encreuats del genoll l’octubre del 2021

El Barça ha informat que la migcampista Aitana Bonmatí i la davantera Bruna Vilamala han fet part de la sessió d’entrenament del dia amb la resta de les seves companyes. Les dues futbolistes, doncs, inicien la recta final de la recuperació de les seves respectives lesions i s’apropen a estar disponibles per a Jonatan Giráldez.

La recuperació d’Aitana Bonmatí està més propera, i és que, la de Sant Pere de Ribes ve d’encadenar dues lesions musculars consecutives, una al soli i l’altre al quàdriceps, mentre que Bruna Vilamala haurà de fer passos més petits i segurs després d’operar-se d’un trencament als lligaments encreuats. La de Borgonyà va patir la greu lesió el 26 d’octubre del 2021 (fa gairebé un any), en un amistós competint amb la selecció estatal sub-23.

Les dues jugadores s’han exercitat amb les companyes que no han estat convocades amb les seves respectives seleccions, i és que, la lliga no tornarà a arrencar fins el proper 15 d’octubre amb un Athletic Club-Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)