Barça

Neymar: “Firmo el que em diu el meu pare”

Segon dia del judici pel cas Neymar i les irregularitats en el seu fitxatge per al Barça. Avui ha declarat el futbolista brasiler, que ha arribat tard a l’Audiència de Barcelona i només ha comparegut durant cinc minuts.

Neymar ha explicat que sempre va voler “jugar al Barça” perquè el cor li demanava, no per motius econòmics. Sobre les negociacions, el brasiler ha traspassat totes les responsabilitats al seu pare. “Tot depenia d’ell. Jo no vaig participar. Ho porta ell. Jo firmo el que em diu”, ha explicat.

Seguidament ha estat el torn del seu pare, que també ha insistit en la voluntat de Neymar per jugar al club blaugrana. “L’acord entre Barça i N&N del 2011 es va fer per garantir que Neymar pogués arribar lliure l’any 2014”. Les condicions pactades el 2011 van canviar. Primer van acordar que el club pagaria 36 milions, però la xifra va pujar a 42. El pare s’ha limitat a dir que sempre busca “les millors condicions” per al seu fill i que “les coses van canviar”. “Neymar era una promesa el 2011. El 2013 era una realitat”.

Finalment, la mare de Neymar ha negat qualsevol participació en les negociacions del fitxatge.

Declara Florentino

Avui també ha declarat, en aquest cas per videoconferència, Florentino Pérez. El president del Madrid ha dit que no va participar en cap de les negociacions quan el club blanc es va interessar pel fitxatge de Neymar i que la oferta era de 45 milions d’euros, menys del que va oferir el Barça. “Els jugadors van on volen i ell va triar el Barça”, ha afirmat.

Sense tracte de favor

El jutge del cas, José Manuel del Amo, ha negat qualsevol tracte de favor cap al futbolista brasiler. Ahir, el jutge va rebre diverses crítiques per deixar que Neymar abandonés la sala perquè pogués entrenar. “Qualsevol acusat té dret a exercir la seva defensa en les millors condicions. No és un privilegi exclusiu de Neymar da Silva Santos Junior No se li està fent l’onada, se’l tracta com a qualsevol. ”, ha declarat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)