Barça

A continuar sumant de tres en tres

Lliga F. El Barça visita el Betis (18:15 h) amb la ressaca golejadora de la Champions

Sense gaire temps per assaborir l’espectacular debut de dimecres a la lliga de campions després de guanyar el Benfica per 9 a 0, les jugadores de Jonatan Giráldez s’enfronten avui a una nova prova a la competició estatal. El rival és el Betis, que ocupa el catorzè lloc de la classificació i només ha pogut sumar un punt en les quatre jornades que s’han jugat en aquest inici de temporada. Els números indiquen que, a priori, el conjunt verd-i-blanc no hauria de complicar el partit a les blaugrana, perquè a més el Barça continua amb la bona ratxa de l’any passat i s’ha adjudicat els 12 punts que hi havia en joc.

Tot i així, el tècnic culer no es refia del Betis. “És cert que no ha començat gaire bé la lliga, però juguem al seu camp i intentarà donar la seva millor versió per tenir opcions de guanyar-nos i nosaltres hem de fer el nostre partit per intentar continuar amb aquest ritme competitiu tan alt i tan bo, com el que vam veure al partit de Champions i també contra l’Athletic Club”, va expressar Jonatan Giráldez després de l’entrenament previ al partit. Una bona notícia per a aquest enfrontament és que les culers recuperen Sandra Paños, que va rebre ahir l’alta mèdica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)