Barça

El protagonista

Robert Lewandowski

Tocat per la vareta del gol

L’octubre va començar amb una victòria per la mínima a Mallorca. Aquell dia, un Barça espès es va salvar gràcies a un gran gol de Lewandowski vestit de daurat. El mes més complicat de la temporada, per la duríssima patacada en la Champions, s’acaba amb un altre regal del davanter polonès en forma de gol i tres punts clau per no deixar escapar el Madrid.

A València, al Barça li va costar un altre cop trobar Lewandowski en la zona més perillosa de l’àrea. El polonès va participar, però sobretot lluny de l’àrea. Va venir a rebre pilotes per oxigenar el joc i distribuir-lo amb els migcampistes i els extrems. Va combinar força amb Ansu Fati en la primera meitat. El gol anul·lat del 10 blaugrana va arribar després d’una assistència seva. Però el killer del Barça rondava per allà, atent com sempre, olorant la sang. La primera clara que va tenir no va acabar en gol de miracle. Jordi Alba va penjar una pilota a l’àrea i el polonès, anticipant-se a Cömert i Thierry, va saltar més que ningú i va enviar un cop de cap inapel·lable. El problema és que la rematada va anar tan ajustada, que va impactar a la fusta esquerra de Mamardashvili (44’). En el segon temps no va aparèixer fins al moment just. En el temps afegit, una centrada amb música de Raphinha la va rematar el 9 del Barça al fons de la xarxa (93’). El polonès es va llançar i va estirar la cama per donar als de Xavi tres punts d’or, com la samarreta. És el que implica tenir un davanter de la talla de Lewandowski, guanyador de les dues últimes botes d’or i escollit fa uns dies millor golejador de l’any. Sempre amb la canya a punt i amb un instint golejador brutal. Són 18 dianes aquesta temporada, 13 de les quals en la lliga. Uns gols que valen punts. Sempre que ha marcat en la competició estatal, el Barça ha guanyat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)