Barça

Bellerín: “El més important per a mi és el ‘feed-back’ del cos tècnic”

El lateral dret del Barça, Hector Bellerín, ha atès els mitjans de comunicació un dia abans de l’últim partit de Champions contra el Viktoria Plzen a la República Txeca. Aquestes han estat les seves declaracions:

Sentit del partit
“El més important és seguir la dinàmica de lliga, que està sent molt bona i guanyar sempre dona confiança per provar coses noves, per millorar el teu joc.A més som el Barça i com a tal, hem de guanyar tots els partits. Hem de treure coses positives”.
Reivindicació
“No se si jugaré, però si és així ho gaudiré al màxim perquè els minuts que em doni l’entrenador són els que jugaré i els disfrutaré. Jo vull jugar tots els partits”.
Sensació personal
“Estic disfrutant molt. És difícil arribar tan tard en una finestra de fitxatges perquè perds una pretemporada i sempre costa més adaptar-te, però per a mi ha sigut un procés molt ràpid. Estic content amb els minuts que he disputat, estic molt còmode en aquest equip i amb molta il·lusió perquè hi ha un vestidor molt bo, tenim potencial i cada dia es nota el creixement de l’equip, estic molt content”.
Ambient vestidor
“Estem decebuts perquè sentim que, a més de l’eliminació, en molts moments mereixíem més, però com a equip som conscients de la qualitat que tenim i això ho estem demostrant a la lliga i cal seguir, tot i que va ser un pal òbviament per a nosaltres, però al futbol no et pots quedar mirant el passat. Hi ha 4 competicions i hem de seguir a dalt perquè com a Barça tenim la obligació d’estar al nivell”.
Encaixar molt gols
“En el futbol al final no tot és blanc i negre i és molt difícil dir exactament totes les raons. Cada partit és diferent i les coses poden sortir millor o pitjor, però crec que l’equip està bé, defensivament estem bé, però també hem jugat amb rivals molt bons i l’altre equip també ho ha de fer. El futbol son errors i encerts. Estem en bona dinàmica a lliga i hem de seguir”.
Futur al Barça
“A la meva vida i a la meva carrera me n’he adonat que no saps què passarà fins l’últim moment i per a mi el més important és gaudir i quan més clara tinc la ment és quan millor estic. Cada partit per a mi no és examinar-me sinó gaudir-ho perquè estic en un lloc molt bonic, amb companys molt bons.”
Injustícia
“No escolto ni miro les opinions de la gent. Per a mi allò important és l’opinió del meu entrenador, del cos tècnic. Venia d’un mes sense jugar i abans de la lesió havia jugat pocs partits, però segueixo sent professional i sempre s’ha d’estar al nivell”.
Crueltat Champions
“Hi ha hagut injustícies, però tampoc podem excusar-nos en això i ens hem de responsabilitzar, però si que hi ha hagut moments dignes de debat, com a mínim”.
Paciència entrenadors
“Cada vegada hi ha menys paciència al futbol perquè s’esperen resultats molt ràpid i hi ha proves clares que allò més important és el procés. Cal preparar projectes que tinguin cara i ulls, és important la confiança i seguir millorant perquè el món no es va fer en un dia”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)