Barça

El repte dels jugadors del Barça a la fàbrica d’Estrella

  • La foto de família.
  • El repte dels jugadors del Barça a la fàbrica d’Estrella.
  • VÍDEO: El video del repte

Els jugadors del primer equip del FC Barcelona han visitat la fàbrica d’Estrella Damm del Prat de Llobregat, on han participat en un videochallenge per aconseguir el premi de l’Estrella més ben tirada. Els jugadors han format quatre equips, amb Frenkie de Jong, Ter Stegen, Robert Lewandowski i Pedri al capdavant. Els jutges eren el tècnic, Xavi Hernández, i Karen Peiró, mestra cervesera de Damm.

A la visita, hi han anat també el vicepresident esportiu del Barça, Rafael Yuste; el vicepresident de l’àrea de màrqueting, Juli Guiu; el director de l’àrea de futbol, Mateu Alemany; el director esportiu, Jordi Cruyff, i el membre del gabinet de presidència, Enric Masip. El conseller de Damm i vicepresident de la Fundació Damm, Ramon Agenjo, va mostrar les instal·lacions als jugadors. La marca cervesera obre les seves instal·lacions a visites, tant la fàbrica d’Estrella Damm del Prat de Llobregat com l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)