Barça

Xavi ja veu el got mig ple

Barça. El tècnic blaugrana recupera els cinc internacionals espanyols que faltaven i avui podrà afegir a la llista Raphinha, Frenkie de Jong i Memphis

El mundial ha abaixat la persiana i les competicions de club ja tornen. De fet, la majoria dels equips de la lliga espanyola arrenquen avui la segona eliminatòria de la copa. El Barça, però, així com el Madrid, el Betis i el València, disposen encara d’alguns dies de descans i de preparació per a la primera jornada de lliga després de la copa del món. El derbi del dissabte 31 de desembre ja s’olora, i Xavi Hernández cada cop compta amb més efectius per posar-se a punt i continuar defensant la primera posició de la lliga, en mans del Barça amb dos punts més que el Madrid. El tècnic va recuperar ahir els cinc internacionals espanyols que encara estaven pendents d’incorporar-se: Jordi Alba, Busquets, Gavi, Pedri i Ferran Torres. La setmana passada, Eric, Balde i Ansu ja van retallar les seves vacances i van posar-se a les ordres de Xavi.

Després dels internacionals amb Espanya, avui serà el torn d’aquells futbolistes que van quedar eliminats en els quarts de final del mundial: Frenkie de Jong, Memphis i Raphinha. Els darrers a incorporar-se seran els dos subcampions del món, els francesos Jules Kounde i Ousmane Dembélé, que tenen vacances fins al pròxim dilluns 26, dia de Sant Esteve.

Dues altes

Més enllà del retorn dels cinc mundialistes, Xavi Hernández va rebre ahir dues bones notícies més: les altes mèdiques de Kessie i Pablo Torre. L’ivorià es va lesionar l’1 de novembre passat i que el càntàbric arrossegava unes molèsties al turmell des del 26 de novembre. Per tant, l’únic futbolista que està de baixa és Ronald Araujo, que continua treballant al marge del grup, però que cada vegada està més a prop de reaparèixer després de trencar-se, el setembre passat, i de ser operat.

L’uruguaià és, a hores d’ara, l’única baixa que tindrà Xavi de cara al derbi contra l’Espanyol, en espera de la decisió que prengui el TAD amb la sanció de tres partits a Robert Lewandowski. Serà decisió del tècnic si Kounde i Dembélé, que acumularan poques sessions, estaran en condicions de jugar després d’una setmana sense entrenar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)