Barça

El directiu responsable de l’Espai Barça plega

Dos dies després de l’anunci per part del Barça de l’adjudicació de les obres de reforma del Camp Nou a l’empresa turca Limak Construction, el club blaugrana ha anunciat que Jordi Llauradó, fins ara directiu responsable de l’Espai Barça, deixa aquesta funció. “El directiu Jordi Llauradó, a petició pròpia, ha demanat al president Joan Laporta un canvi de funcions dins la junta directiva. Fins ara era el directiu responsable de l’Espai Barça, tasca que ha sol·licitat deixar d’exercir per poder dedicar més temps als seus compromisos empresarials”, explica el Barça en un comunicat. “El mateix Jordi Llauradó ha fet saber al president que per raó d’aquests compromisos no podrà dedicar a l’Espai Barça el temps necessari que un projecte d’aquesta magnitud requereix. A partir d’ara Jordi Llauradó desenvoluparà la seva tasca com a directiu en l’àmbit de la Fundació del FC Barcelona”, afegeix.

Llauradó ja no va ser a la reunió de la junta en què es va decidir l’adjudicació de les obres. El club va argumentar l’absència per la vinculació amb el ram de la construcció de Llauradó, que tampoc va participar en la roda de premsa posterior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)