Barça

Entrevista a Balde: “Vaig arribar amb 7 anys, ara en tinc 19, i vull estar aquí molts anys més”

Avançament de l’entrevista a Alejandro Balde

L’Esportiu ha conversat avui amb Alejandro Balde. El lateral ha parlat del seu futur i la seva renovació –dijous Laporta ja va dir que estava acordada–, ha parlat del seu gran moment de forma, sobre l’eliminatòria de l’Europa League contra l’United, sobre els 8 punts de diferència amb el Real Madrid i sobre la influència en el seu joc particular que ha tingut el canvi de pla de Xavi amb l’ús dels quatre migcampistes i els tres centrals.

Aquest és un petit extracte de l’entrevista. Demà en l’edició paper i l’edició web publicarem el contingut sencer:

Es veu sent el lateral esquerra de la pròxima dècada al Barça?

“El club i el meu representant han estat reunits, sí. Jo tinc clar que el meu futur està aquí al Barça. La meva intenció quedar-me molts anys. Vaig arribar a aquesta casa amb només 7 o 8 anys i ara en tinc 19, són molts anys i espero que encara en siguin molts més.”

Sobre el seu pic de forma i el salt qualitatiu respecte la temporada anterior. I sobre la competència amb Alba i Alonso

“La temporada passada no vaig tenir massa minuts, però abans de començar aquesta temporada la vaig afrontar com un gran repte personal. Tinc al costat a dos grans referents com són en Jordi Alba i el Marcos Alonso. Lògicament si aquesta pregunta me l’haguessis fet a l’estiu probablement no m’hauria imaginat que hauria jugat tants minuts, però ha anat així i estic molt content per la confiança que m’ha donat el míster i per com està anant tot.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)