Barça

11 blaugranes nominats per l’XI de l’any de FIFPro

Paños, Bronze, Paredes, Mapi, Aitana, Graham, Alexia, Walsh, Pedri, Gavi i Lewandowski integren la llista de candidats al premi atorgat per la FIFA

El sindicat internacional FIFPro ha fet pública la llista de nominats a l’XI mundial de l’any de la FIFA. En l’equip femení, el Barça és el conjunt amb més finalistes, amb 8 jugadores de les 23 possibles. Aquestes són Sandra Paños, Lucy Bronze, Irene Paredes, Mapi León, Aitana Bonmatí, Graham Hansen, Keira Walsh i Alexia Putellas. A més, Putellas també podria sortir elegida millor jugadora de l’any, ja que es troba dins de les 3 aspirants. En l’apartat masculí, els representants culers són Pedri, Gavi i Lewandowski.

Així doncs, el club català esdevé el que té més possibles guardonats sumant les dues llistes, tot seguit pel PSG i el Reial Madrid, amb 5 jugadors cadascun- sense comptar a Casemiro, actualment en el Manchester United-. El conjunt blanc no ha obtingut cap nominació per l’equip femení. Els seus jugadors escollits han sigut Thibaut Courtois, Antonio Rüdiger, Luka Modric, Federico Valverde i Karim Benzema; l’últim també dins dels 3 millors jugadors del món. En els mitjans de la capital ha sobtat l’absència de Vinícius Júnior dins dels possibles 26 futbolistes electes.

El procés consisteix en una votació de tots els futbolistes professionals del món, en la qual han d’escollir els 3 millors porters, defenses, migcampistes i davanters durant l’últim any. Del recompte, en sortirà el millor porter i 3 jugadors per línia, i l’onzè guanyador serà el més seleccionat dels restants, sigui quina sigui la seva demarcació dins del terreny de joc.

Els guanyadors se sabran el dilluns 27 de febrer, durant la cerimònia dels Premis The Best de la FIFA celebrada a París.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)