Barça

Bojan Krkic: “He patit el mateix que està vivint Ansu Fati”

L’exblaugrana ha fet una xerrada durant la primera jornada del Sports Tomorrow Congress

L’exjugador del Barça Bojan Krkic ha fet una xerrada en la primera jornada del Sports Tomorrow Congress, dins del Mobile World Congress 2023 celebrat a Barcelona. En la seva intervenció, ha comparat la seva experiència amb el moment actual d’Ansu Fati, assegurant que va “patir el mateix en primera persona”. “Hi ha un tracte molt diferent entre quan apareixes i ets una promesa il·lusionant amb quan les coses van malament” i “als jugadors se’ns tracta com a un producte”, opina el de Linyola.

Sobre la seva etapa com a culer, ha explicat que va ser “molt bona en l’àmbit professional, però molt dolenta personalment”. Ha reconegut que va ser molt difícil lidiar amb l’etiqueta de ser “el nou Messi”, i que els problemes d’ansietat el van fer renunciar a la convocatòria amb la selecció espanyola per l’Eurocopa del 2008. “No me n’he penedit mai, era més important superar aquella situació que guanyar qualsevol títol”.

Actualment, amb 32 anys, Bojan es troba sense equip després de rescindir el seu contracte amb el Vissel Kobe a finals de 2022.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)