Barça

De visita al Mobile, Laporta evita parlar de Messi i del Madrid

El president del Barça, Joan Laporta, ha estat l’encarregat de tancar la sisena edició de l’Sports Tomorrow Congress, una cimera que organitza l’entitat blaugrana a través del Barça Innovation Hub i que s’endinsa dins de la programació del Mobile World Congress, que té lloc aquesta setmana al recinte de la Fira de Barcelona. Laporta no ha volgut pronunciar-se sobre cap tema d’actualitat en ser preguntat pels periodistes tant a l’entrada com a la sortida de la conferència, tenint en compte que dijous hi ha l’anada de semifinals de la copa contra el Madrid al Bernabéu, un partit clau que ve després de perdre a Almeria en lliga i de ser eliminat de l’Europa League contra el Manchester United. També ha esquivat amb un somriure les qüestions sobre Leo Messi, ja que ahir els dos van coincidir a la gala The Best celebrada a París i que, per altra banda, el club culer va felicitar l’argentí pel seu nou guardó a través de les xarxes socials.

El president sí ha parlat sobre l’escenari per anunciar la col·laboració del FC Barcelona amb dues startup vinculades a reforçar l’experiència del futbol a través de la tecnologia, com són Visualfy, que s’encarrega de millorar l’accés als estadis de persones amb diferents deficiències, i Oliver, que ofereix accés a dades del futbol de base per tenir més coneixement del joc. “La transformació digital és irreversible en la nostra indústria i volem fer-la més sofisticada amb un canvi real que serà beneficiós per a tot nosaltres”, ha explicat Laporta, a més de recordar que el Barça “col·labora amb el Barcelona Supercomputing Center, gràcies al qual hem pogut construir una rèplica digital del Camp Nou basada en diferents fonts de dades aplicant Intel·ligència Artificial, per exemple, per obtenir informació sobre la venda d’entrades i la mobilitat de la ciutat, i així poder conèixer millor els nostres socis i aficionats i també intentar maximitzar l’eficiència gestora”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)