Barça

Jana Fernàndez rep l’alta mèdica un any després

El Barça ha informat que la defensa Jana Fernàndez ha rebut l’alta mèdica just un any després de patir una lesió greu als lligaments encreuats del genoll i haver de passar per la sala d’operacions. La jugadora de Martorell ha hagut de patir a l’ombra per tornar a posar-se en condicions i estar disponible per al seu entrenador i avui ha rebut la notícia més esperada per ella i les seves companyes.

“Rebre l’alta és el moment més esperat quan estàs més d’un any lesionada. Ho rebo amb la major alegria possible, tot a sortit bé i em veig a punt per donar el 100%”, ha dit Jana Fernàndez als mitjans del club. La central es veu a punt per ajudar a les seves companyes quan el tècnic ho consideri: “Estaré llesta per si em toca jugar i si no és aquest cap de setmana esperaré la meva oportunitat. Jugar o no és una decisió del cos tècnic. Ara ve el tram important de la temporada. Tenim dues baixes però amb l’ajuda de totes podrem fer alguna cosa gran”, sentenciava la jugadora més feliç del Barça en el dia d’avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)