Barça

Admesa a tràmit la denúncia pel cas Negreira

El jutjat també admet la querella presentada per Xavier Estrada Fernández

El jutjat d’instrucció número 1 de Barcelona ha admès a tràmit la denúncia de la fiscalia contra l’FC Barcelona i José María Enríquez Negreira pels pagaments de l’entitat blaugrana a l’exvicepresident del comitè tècnic d’àrbitres. La denúncia també es dirigeix a Sandro Rosell, Josep Maria Bartomeu, Òscar Grau i Albert Soler. La jutgessa, Sílvia López Mejía, també admet que LaLiga es personi com a acusació particular.

Segons la fiscalia, aquests pagaments fets entre el 2001 i el 2018 i que pugen a 7,3 milions d’euros podrien ser constitutius d’un delicte continuat de corrupció entre particulars en l’àmbit esportiu, un delicte continuat d’administració deslleial i un delicte continuat de falsedat en document mercantil.

La querella d’Estrada

La jutgessa també admet a tràmit la querella presentada per l’exàrbitre lleidatà Xavier Estrada Fernández contra Enríquez Negreira i el seu fill.

La magistrada encarrega a la Guàrdia Civil que practiqui les diligències per esbrinar els motius dels pagaments del Barçaa a les empreses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)