Barça

El Barça denuncia els insults a San Mamés al comitè de competició

En el Barça creix dia a dia la indignació per tot el què envolta el cas Negreira. En el club culer senten que hi està havent un maltracte cap al nom de l’entitat, ja ho va fer palès Joan Laporta aquest dilluns en un acte celebrat a l’Auditori 1899 de l’Spotify Camp Nou amb els capitans dels equips professionals i de les categories inferiors en què va dir: “Tinc moltes ganes d’enfrontar-me a tots els pocavergonyes que estan tacant el nostre escut.”

Tot plegat es va fer representatiu el passat cap de setmana a San Mamés, en el duel que el grup orientat per Xavi Hernández va guanyar (0-1), en què a l’estadi biscaí es va viure un clima d’hostilitat important i es van produir escenes que en el club consideren intolerables i per la qual cosa han decidit actuar. D’aquesta manera, fonts del club culer han indicat a aquest diari que el Barça ha presentat avui una denúncia davant del comitè de competició de la federació espanyola de futbol FEF. En l’escrit, l’entitat blaugrana denúncia càntics en contra del Barça, contra de Gavi i el llançament de bitllets amb els colors blaugrana, l’escut del Barça i la paraula “màfia”. En l’escrit, a més, també afegeix el llançament de bitllets amb la cara de Joan Laporta i Luis Rubiales, president de la FEF, que hi va haver en el Sánchez Pizjuán en el Sevilla- Almeria.

Des del club, insisteixen que en la denúncia no acusen directament a ningú i que demanen que s’obri expedient i s’investiguin els fets. També han enviat dues còpies, una a LaLiga i una altra a la comissió estatal contra la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància en l’esport, un òrgan que pertany al Consell Superior d’Esports (CSD), l’ens del govern en l’esport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)