Barça

Frenkie De Jong, baixa de la llista de Països Baixos per lesió

El migcampista blaugrana va notar molèsties als isquiotibials després de jugar el partit sencer contra el Madrid i es quedarà a Barcelona per recuperar-se

La selecció dels Països Baixos ha anunciat la baixa de la llista per lesió de Frenkie De Jong. El migcampista culer va jugar els 90 minuts en el Clàssic davant del Madrid, que va acabar amb victòria blaugrana per 2-1, i va notar molèsties a la zona dels isquiotibials. El neerlandès ha sigut sotmès a una ressonància magnètica i s’ha determinat que és millor que aprofiti l’aturada de compromisos internacionals per recuperar-se, perdent-se els enfrontaments amistosos contra França i Gibraltar. No obstant això, s’espera que estigui disponible per les pròximes cites amb el Barça.

Amb la baixa de De Jong i la ja sabuda de Ronald Araújo, són dues peces claus per Xavi amb molèsties físiques després de jugar contra el Madrid, que se sumen a Pedri i Dembélé en la infermeria blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)