Barça

El Barça conquereix l’Olímpic de Roma

UEFA WOMEN’S CHAMPIONS LEAGUE

Amb el Barça de Xavi eliminat de la Champions i l’Europa League i amb el Juvenil A fora de la Youth League, totes les esperances del club de fer quelcom important a Europa estan dipositades un any més en el Barça de Jonatan Giráldez. La victòria a Roma acosta una mica més el somni de la final d’Eindhoven.

El Barça no tornava a Itàlia des de la final perduda la temporada passada contra el Lió a Torí. El retorn a l’Olímpic evocava més mals records pel barcelonisme. En aquest mateix estadi on aquesta nit s’ha assolit el rècord històric d’aforament en un partit de futbol femení a Itàlia (39.454 espectadors), l’abril del 2018, l’equip masculí va escriure una de les seves nits més negres a Europa. Els noms de Dzeko, De Rossi i Manolas encara a dia d’avui són noms tabú per a molts culers. Però Salma Paralluelo i Sandra Paños han espantat tots els fantasmes. Golàs de Paralluelo (34’) i incommensurable la capitana sota pals.

En el seu debut a la Champions, Salma ha signat l’únic gol del Barça a Roma. Un gran gol. Patri l’ha assistit i Paralluelo envoltada de rivals, ha controlat la pilota amb la dreta i ha definit amb l’esquerra des de dins del balcó de l’àrea. El seu xut no l’ha pogut aturar Ceasar.

Oshoala ha disposat d’infinitat d’oportunitats per ampliar el marcador en els primers minuts de la segona meitat. La més clara ha estat un cop de cap que Linari ha tret sota pals amb la portera de la Roma ja superada.

En els últims vint minuts la Roma s’ha bolcat en busca de l’empat i sempre s’ha trobat amb Paños. La portera del Barça ha intervingut en tres accions determinants. Primer en un xut creuat de Haavi (72’), després ha col·locat una gran mà a dalt en un xut de Giugliano (84’) i en l’afegit ha salvat el gol davant Giacinti (92’).

El 0-1 és un bon marcador. El dia 29, segon assalt a l’Spotify Camp Nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)