Barça

Una altra lesió per a Roberto

Frenat. El migcampista reusenc, que encadenava dotze partits seguits jugant, podria estar unes cinc o sis setmanes de baixa

Els problemes musculars tornen a frenar Sergi Roberto. El migcampista de Reus té una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra i estarà unes cinc o sis setmanes de baixa. Per tant, difícilment tornarà a jugar aquesta temporada. Si es compleixen els pronòstics, arribaria a temps per disputar les dues últimes jornades de lliga, sempre que la recuperació vagi bé, les sensacions siguin bones i el jugador i el cos tècnic decideixin provar. Els precedents de les lesions d’aquesta temporada han portat el club a la cautela i no seria d’estranyar que tampoc s’arrisqués amb Sergi Roberto en aquest final de lliga.

El migcampista blaugrana va retirar-se del Coliseum Alfonso Pérez quan només havien passat 18 minuts de joc. Era una nova titularitat per al reusenc, que acumulava dotze partits consecutius jugant, deu dels quals arrencant en l’onze inicial. Sergi Roberto havia recuperat sensacions després d’uns cursos complicats amb la lesió que el va obligar a passar per la sala d’operacions la temporada passada.

Amb les baixes de Pedri i De Jong, el reusenc s’havia fet un lloc en l’equip, firmant bones actuacions i marcant gols contra Cadis i Madrid. Aquest any, una luxació a l’espatlla també el va obligar a frenar les últimes setmanes abans del mundial. La sort no acompanya Sergi Roberto.

UN MALSON

Sergi Roberto reviu els fantasmes de les lesions dels últims anys

Pedri, De Jong i Dembélé, a prop

C.R.

Els tres jugadors del Barça van començar a fer part del treball amb el grup i podrien rebre l’alta en els pròxims dies. Xavi Hernández ja va assegurar en la roda de premsa posterior al duel de Getafe que l’equip recuperaria dos o tres futbolistes amb vista a la visita de l’Atlético a l’Spotify Camp Nou diumenge que ve (16.15 h). El retorn de Pedri i De Jong ja estaven previstos per a aquest enfrontament, però Dembélé podria ser l’altra gran novetat. El francès fa dos mesos i mig que està de baixa. Pedri, que havia de reaparèixer en el clàssic de lliga, fa dos mesos que no juga, i De Jong fa un mes que està fora dels terrenys de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)