Barça

Els abonats amb el 85% d’assistència podran adquirir abans els passis per la pròxima temporada

El club comunica les dates perquè els socis puguin acceptar o renunciar a la seva localitat a l’Estadi Olímpic Lluís Companys amb l’anunci d’un accés anticipat

El Barça ha emès un comunicat notificant que aquesta setmana s’obriran els formularis perquè els socis facin la sol·licitud de compra del passi per la temporada 2023-24 del primer equip masculí del Barça, que jugarà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, o renunciar al passi. Han anunciat que, els abonats amb una assistència del 85% o superior aquest any al Camp Nou, tindran un accés anticipat de dos dies als formularis, el 3 de maig, mentre que la resta podran accedir-hi a partir del dia 5. Aquesta decisió s’ha pres per premiar als abonats més fidels.

Durant la pròxima temporada, el servei del seient lliure deixarà de funcionar, i no hi haurà entrades i passaports infantils, ni passis per a penyes. Els socis que hagin reclamat el passi, hauran de sol·licitar les entrades sis dies abans del partit i, si hi ha molta demanda, es farà un sorteig. En cas de no tenir sort en el sorteig, s’abonarà la quantitat proporcional al servei no prestat.

Tot això després de la polèmica respecte a l’augment del preu dels abonaments de cara a l’any vinent, anunciats per la vicepresidenta Elena Fort el passat 25 d’abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)