Barça

El Barça pot ser campió per passiva el diumenge 13, però no el dia abans

El compte enrere per al títol de lliga del Barça està activat. El conjunt de Xavi serà matemàticament campió si guanya el diumenge 14 al camp de l’Espanyol (21h), però també pot sortir a jugar a l’RCDE Stadium ja amb el títol assegurat.

Amb el triomf de l'Atlético contra el Cadis, això sí, és impossible que el Barça sigui campió el dissabte 13, perquè no en fa prou amb l'ensopegada del Madrid. El conjunt blanc juga contra el Getafe el dia abans de l’Espanyol-Barça, però l’Atlético és ara el segon classificat i visita l’Elx diumenge (16.15h), hores abans de l'Espanyol-Barça (21h). Si els d'Ancelotti superen el Getafe i els de Simeone guanyen el cuer, el Barça necessitarà el triomf a l'RCDE Stadium per assegurar el títol amb quatre jornades d'antelació.

Campió abans de jugar

DIUMENGE 14. Si el Madrid no guanya el Getafe el dissabte 13 i l’Atlético no guanya l’Elx el diumenge 14 (16.15h), el Barça sortirà a l’RCDE Stadium com a campió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)