Barça

Més rodatge per a Alèxia

Lliga F. Un Barça ja campió, i amb diversos canvis en la convocatòria, visita la Real Sociedad amb l’objectiu de continuar invicte

Amb la lliga al sarró, el Barça afronta els quatre partits que li queden amb l’objectiu de completar un altre curs amb un ple de victòries. Avui, les blaugrana buscaran la 27a contra la Real Sociedad (18.15 h, DAZN). Un partit que servirà perquè Alèxia continuï sumant minuts. Ja va disputar-ne poc més de quinze contra l’Sporting de Huelva en el seu retorn i avui disposarà d’una nova oportunitat per agafar rodatge de cara a la final de la Champions.

És el moment de la temporada per repartir minuts i donar una mica de descans a aquelles futbolistes que acumulen una càrrega més alta. Per això, Giráldez va introduir diversos canvis en la convocatòria. A banda de Bronze i Rolfö, lesionades, tampoc hi han entrat Crnogorcevic, Pina, Jana, Salma, Geyse, Engen ni Gemma. En canvi, torna Paños i s’hi afegeixen tres futbolistes del filial: Ari Arias, Martina i Corrales.

Un ull posat a Vitòria i a Madrid

El Llevant les Planes afronta tres jornades d’infart. El conjunt de Ferran Cabello es troba fora del descens, però amb un coixí de tan sols un punt. Avui, visita el difícil camp de l’Atlético de Madrid (12 h), però també estarà pendent del que facin els seus rivals directes. L’Alavés rep el Granadilla de Tenerife a la mateixa hora i l’Alhama visita el Madrid CFF (16 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)