Barça

Confirmats rivals i dates del ‘Barça on Tour: US 2023’

Barça. El club oficialitza la gira pels Estats Units, amb quatre amistosos contra la Juve, l’Arsenal, el Madrid i el Milan, entre el 22 de juliol i l’1 d’agost

Oficial. El Barça repetirà gira de pretemporada pels Estats Units. El club va confirmar ahir l’agenda de l’estiu que ve. El primer equip de futbol masculí disputarà un total de quatre partits, tots contra rivals europeus. Els dos primers es jugaran a l’estat de Califòrnia: el 22 de juliol contra el Juventus, a la localitat de Santa Clara, al Bay Area de San Francisco, i el 26 de juliol a Los Angeles contra l’Arsenal. Després l’equip visitarà les localitats de Dallas, Texas, on s’enfrontarà al Madrid el 29 de juliol, i Las Vegas, on l’1 d’agost conclourà la gira contra el Milan.

El debut tindrà lloc el 22 de juliol contra la Juve al Levis Stadium, seu dels San Francisco 49ers de la NFL. Aquesta serà la tercera ocasió que l’equip blaugrana jugarà allà, un estadi amb capacitat per a prop de 68.000 assistents. L’altre partit en terres californianes enfrontarà el Barça amb l’Arsenal de Mikel Arteta el 26 de juliol al SoFi Stadium d’Inglewood, a Los Angeles, un estadi inaugurat el 2020 amb capacitat per a 70.000 assistents i l’escenari on juguen els seus partits els equips de Los Angeles Charges i Los Angeles Rams, de la NFL.

El partit amb més morbositat serà el clàssic. Se n’han disputat quatre d’oficials aquesta temporada i durant la pretemporada anterior el Barça ja va guanyar el Madrid a Las Vegas, amb un gol de Raphinha (0-1). El clàssic es jugarà a l’AT&T Stadium, a Arlington, Dallas, a l’estat de Texas. El recinte, per a 80.000 assistents, i seu dels Dallas Cowboys, de la NFL, és un escenari on els blaugrana ja han disputat dos partits en el passat; el 2011 contra el Manchester United i el 2018 contra la Roma.

L’Allegiant Stadium, amb capacitat per a uns 65.000 assistents, serà on l’equip de Xavi tancarà la gira contra el Milan en el que serà el tercer partit en la costa oest. S’han enfrontat en dues ocasions amb anterioritat en terres nord-americanes amb un balanç d’una victòria per al FC Barcelona (2-0 a Washington el 2003) i una per a l’equip italià (1-0 a Santa Clara el 2018).

Aquests quatre amistosos del Barça on Tour: US 2023 s’emmarquen en el Soccer Champions Tour, un torneig impulsat per Sixth Street, amb la col·laboració de Legends i d’AEG.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)