Barça

Laporta: “Hem tornat l’alegria al barcelonisme i estem molt contents”

El president del Barça, Joan Laporta, ha atès als mitjans de comunicació just després que l’equip blaugrana hagi aconseguit el títol de lliga gràcies a la victòria contra l’Espanyol (2-4). El màxim mandatari del club s’ha mostrat emocionat i content: “Ha estat una lliga molt treballada, de molt esforç i qualitat. Guanyar-la a falta de quatre jornada vol dir que ho hem fet molt bé. Hem tornat l’alegria al barcelonisme i esperem que sigui el primer títol d’una etapa esplendorosa. Treballarem per això. Etern agraïment a tothom”, ha dit Laporta, que respecte a la figura del tècnic, Xavi Hernández, ha afegit: “Tenim un gran entrenador i l’arribada de Xavi ha estat determinant. Té uns coneixements de la institució, l’estil del Barça i ha treballat molt per tal de tornar a oferir un bon futbol. Mereix la felicitació i estem molt contents”.

Preguntat pel futur de l’equip de cara a la propera temporada, Laporta ha comentat: “Ja estem treballant pel curs vinent. La direcció esportiva, l’entrenador i la comissió esportiva. Intentarem reforçar la plantilla tot i estar en un pla d’austeritat i viabilitat. Treballem per tenir més fair play, estem fent els deures i treballem per tenir un equip encara més competitiu el curs vinent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)