Barça

Alexia afina amb Eindhoven a l’horitzó

Barça. La capitana torna a marcar en la primera derrota en la lliga en dos anys. Les culers miren ja la final de Champions

Madrid CFF 2 Barça 1

MADRID CFF:Ulloa; Pinillos, Cometti, Monica, Costa, Domínguez; Esteve, Araya, Ana González; Bonsegundo (Pardo, 61’) i Kundananji (Chanda, 83’).BARÇA:Paños; Torrejón (Jana, 62’), Paredes, Mapi León, Crnogorcevic, Walsh (Engen, 62’), Guijarro, Aitana; Geyse (Alexia, 62’), Oshoala (Paralluelo, 21’) i Mariona (Pina, 76’).GOLS:1-0 (30’) Kundananji. 2-0 (37’) Kundananji. 2-1 (66’) Alexia.ÀRBITRE:Peláez Arnillas.T.G.:a les locals Costa i Pardo; a les visitants Geyse, Mariona, Mapi León i Claudia Pina.T.V.:cap

El Barça mira ja només a Eindhoven, amb la final de la Champions League, contra el Wolfsburg, el 3 de juny a l’horitzó. Eliminat de la copa als despatxos, aquest és ja l’únic partit que li queda per jugar aquesta campanya al conjunt entrenat per Jonatan Giráldez. La lliga, en què ja fa dies que es va proclamar campió, va finalitzar-la ahir amb derrota, la primera del curs i la primera en el campionat gairebé en dos anys, ja que la darrera data de l’1 de juny del 2021 contra l’Atlético. El botxí de les blaugrana, l’únic equip que ha estat capaç de guanyar-les en 30 jornades gairebé perfectes –28 victòries, un empat i una derrota–, és el Madrid CCF, que s’hi va imposar (2-1) en un duel intranscendent, en què segurament no van merèixer tant de càstig i en què no tot van ser males notícies.

I és que Alexia Putellas va tornar a marcar. La capitana, que va reaparèixer a finals d’abril, 10 mesos després de trencar-se el lligament encreuat anterior del genoll esquerre, acumula des d’aleshores cinc participacions, cap com a titular, i ahir va anotar només d’entrar. Duia 4 minuts sobre el terreny de joc quan va escurçar distàncies en un marcador que dibuixava ja un 2-0 amb el doblet de Kundananji. No va ser suficient, però de ben segur que, per a la dorsal 11, la diana serà un impuls.

ELS VESTIDORS

Ara a descansar i a preparar-nos per al que ens ve; el partit més important de la temporada
Jonatan Giráldez
ENTRENADOR DEL BARÇA

LA DADA

0
titularitats
acumula Alexia Putellas des del seu retorn després de la greu lesió al genoll. Ha disputat cinc partits.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)