Barça

Una altra festa en ‘sky blue’ per a Pep

Premier League. El Manchester City celebra el tercer títol de lliga consecutiu a l’Etihad Stadium amb la seva gent superant (1-0) el Chelsea. Els ‘citizens’ van camí del triplet, a la final de la Champions League i de la FA Cup

Pep Guardiola és ja una llegenda al Manchester City. Són ja set els anys que fa que és a la part sky blue de la ciutat anglesa dirigint-ne l’equip, al qual ha portat a una altra dimensió. Són ja 12 (5 Premier League, 1 FA Cup, 4 copes de la lliga i 2 supercopes angleses) els títols que ha aixecat amb els citizens, amb els quals ahir va viure una festa per celebrar el darrer títol de lliga, assolit dissabte després de la desfeta (1-0) de l’Arsenal al feu del Notthingam. I això que en venien d’una altra entre setmana, dimecres, dia en què van accedir a la final de la Champions League eliminant el Real Madrid amb una exhibició (4-0).

No obstant això, la tercera Premier League seguida ho mereixia i l’Etihad Stadium, que va presenciar a més el triomf (1-0) sobre el Chelsea amb diana de Julián Álvarez, es va divertir. Potser un pèl massa, de fet, ja que després del partit centenars d’aficionats van saltar a la gespa per celebrar la fita, fet que va obligar els futbolistes a marxar cap al vestidor i la megafonia de l’estadi i els videomarcadors a demanar-los, si us plau, que abandonessin la gespa i tornessin als seus seients. Va costar, però finalment el terreny de joc es va buidar per donar lloc a l’entrega del trofeu que el capità Ilkay Gundogan va alçar al cel de Manchester enmig de l’eufòria generalitzada.

Aquest és el primer títol de l’any per als sky blue i pot no ser l’únic, ja que aspiren al triplet. Estan a dos partits d’assolir-lo i sumar a la Premier la FA Cup i la Champions; el dissabte 3 de juny juguen la final de copa contra el Manchester United i la setmana després, el dissabte 10 de juny, la de la copa d’Europa contra l’Inter. Seria el segon triplet en la carrera de Guardiola –ja en va guanyar un amb el Barça (2008/09)–, que és ara mateix el tercer entrenador de la història amb més títols (33), al darrere de Mircrea Lucescu (35) i Alex Ferguson (49).

DOMINADOR

Amb 33, és el tercer entrenador de la història que més títols ha aconseguit

LA VISIÓ DE PEP

En 7 anys a Anglaterra, ha guanyat 5 vegades la Premier League
Quan vaig venir aquí la gent no em deia que havia de guanyar Champions, però sé que no serà complet si no la guanyem
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)