L’1x1 del Valladolid-Barça

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (45’)
resignat
Res a fer en l’1-0. Es va equivocar en l’acció que va acabar en el penal, precipitant-se en la sortida. Amb un Barça relaxat, en els darrers tres partits ha encaixat sis gols. Els rècords es compliquen i Xavi el va canviar en el descans.
ROBERTO (45’)
adormit
Va tornar al lateral en vista de l’absència de Kounde. Va deixar espai i temps per pensar a Machís en la centrada de l’1-0. No va protagonitzar excursions en atac. Canviat en el descans, se’l va veure amb gel a la cuixa.
CHRISTENSEN (90’)
frustrat
Mal començament de partit per al danès, que es va marcar en pròpia porteria en l’intent de rebutjar la centrada de Machís. Després va estar a punt de fer gol a l’àrea rival, però Masip l’hi va treure. Sense Araujo no se sent tan còmode.
MARCOS ALONSO (90’)
tou
No va sortir en la foto dels dos primers gols, però Larin li va guanyar l’esquena i va ser més ràpid en l’acció del 3-0. Sense contundència en algunes accions, va formar part d’una defensa que va fer aigües en el segon temps.
BALDE (90’)
intranscendent
Va tornar a la banda esquerra, on se sent més còmode i pot ser un punyal. Pablo Torre li va deixar espai i es va incorporar més en el joc que el dia de la Real Sociedad, però les seves centrades no van trobar rematador.
eric (90’)
desafortunat
Un cop més, Xavi el va utilitzar en la posició de pivot. Desgraciadament, va sortir en la foto de dos gols. Va cometre el penal sobre Plata que va significar el 2-0 i va trencar el fora de joc en el 3-0, en què Plata va ser més ràpid.
gavi (76’)
gris
Dels partits més fluixos del migcampista. En el primer temps, pràcticament no se’l va veure en atac, ni tampoc va mostrar la intensitat defensiva d’altres ocasions. Quan va trobar espai va ser perillós, però sense incidència.
DE JONG (90’)
assistent
Va ser el migcampista més participatiu en la primera part, però sense poder trencar línies. Va passar a ocupar el pivot amb els canvis del descans, lluint també el braçal de capità. Va assistir bé Lewandowski en el gol blaugrana.
RAPHINHA (63’)
reivindicatiu
Va ser el davanter que més ho va provar, però es va trobar amb un mur anomenat Jordi Masip que li va negar el gol en més d’una ocasió amb mans salvadores. Va protagonitzar la imatge del partit amb una samarreta de suport a Vinícius.
LEWANDOWSKI (90’)
sol
Quan el Barça està espès, li arriben poques pilotes. A Valladolid, igual, i quan les va rebre estava rodejat de rivals i no va ser capaç de trobar solucions. Es va fabricar una ocasió en la primera part i va fer el gol de l’honor.
pablo torre (63’)
descarat
Contra la Real no va tenir pràcticament minuts, però Xavi el va situar des de l’inici com a quart migcampista ubicat a la banda esquerra. Va mostrar personalitat i atreviment, provant accions, però no va trobar premi.
peña (45’)
sorpresa
Xavi va canviar Ter Stegen en el descans i va donar minuts al segon porter blaugrana. Res a fer en el gol i dubitatiu en alguna acció. Res a retreure.
kessie (45’)
pla
Amb un Barça negat i perdut a Valladolid, no va destacar positivament, ni tampoc negativament, ni va poder canviar res.
ferran (27’)
estèril
Poc a dir. Més voluntat que encert en les seves accions ofensives.
dembélé (27’)
negat
No li va sortir res i va perdre moltes pilotes que van generar atacs del conjunt local.