Barça

Xavi cita als juvenils Unai, Marc Guiu, Pau Prim i Dani Rodríguez per anar a Balaídos

Xavi Hernández ha donat la llista de convocats per afrontar l’últim partit de lliga al camp del Celta (demà a les 21h). El tècnic de Terrassa ha citat com a principals novetats a quatre futbolistes del juvenil com són Unai Hernández, Marc Guiu, Pau Prim i Dani Rodríguez, que s’estrenen tots en una llista del primer equip.

En la convocatòria de 21 jugadors no hi ha Araújo, Pedri i Alejandro Balde per lesió, ni tampoc Sergio Busquets i Jordi Alba, que a s’han acomiadat oficialment del club a l’Spotify Camp Nou i amb els actes institucionals corresponents.

La llista completa està formada per: Ter Stegen, Iñaki Peña, Arnau Tenas, Christensen, Marcos Alonso, Sergi Roberto, Jules Kounde, Eric Garcia, Kessié, Frenkie de Jong, Gavi, Pablo Torre, Pau Prim, Unai Hernández, Dani Rodríguez, Dembelé, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran Torres, Raphinha i Marc Guiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)