Barça

El Barça tornarà a l’activitat el 10 de juliol

Tot just el primer equip del Barça ha començat les vacances i ja se sap quan s’haurà d’incorporar de nou a la feina. Serà el proper 10 de juliol, dia en què els jugadors passaran les rutinàries proves mèdiques durant el matí i ja a la tarda, tornaran a tocar gespa en el primer entrenament de la pretemporada 2023/24. Els blaugrana no s’estaran gaires dies a Barcelona ja que dimecres dia 19 posaran rumb, tal com van fer l’any passat, cap als Estats Units. Serà el segon stage preparatiu consecutiu que el conjunt de Xavi realitzi a terres nord-americanes.

Si en la primera gira d’estiu pel país de l’Oncle Sam, el FC Barcelona es va enfrontar a l’Inter de Miami, al New York RB, a la Juve i al Madrid, aquesta vegada ho farà exclusivament contra equips europeus. El primer partit serà el 22 de juliol contra la Vecchia Signora al Bay Area de San Francisco, a la localitat de Santa Clara. El segon també serà a l’estat de Califòrnia, concretament a Los Angeles el dia 26 contra l’Arsenal. El plat fort vidrà tres dies després a Dallas, ciutat de Texas, on es veuran les cares Barça i Madrid, repetint així el clàssic de l’any passat jugat a Las Vegas. I a la ciutat del pecat l’1 d’agost, els de Xavi conclouran el tour estiuenc amb un xoc davant l’AC Milan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)