Barça

Ferran Torres: “No he pogut demostrar que soc un jugador molt bo”

Ferran Torres ha parlat avui en un campus a Foios sobre el seu moment. És un dels jugadors pels quals el Barça escolta ofertes.

Continuïtat en el Barça

“Aquest estiu he desconnectat molt, he estat molt feliç i afronto la nova temporada amb ganes i molt motivada”.

Interès d’equips

“Tinc el mòbil en mode avió i no llegeixo missatges. El 10 de juliol obriré el mòbil. Tinc contracte i vull seguir”.

Interès de l’Aston Villa

“No se quines campanes sonen. Estic desconnectat del món premsa. Només estic centrat en el meu, a entrenar, començar la pretemporada, que l’any passat no vaig poder pel peu, ia demostrar el que sóc, que sóc un gran futbolista”.

Xavi

“No he parlat amb ell. Afronto la temporada amb moltes ganes. Quan arribem a la pretemporada, veurem, però estic amb moltes ganes de començar”.

MIllorar el rendiment

“Sóc un jugador molt bo, però per certes circumstàncies encara no ho he pogut demostrar. Tinc moltes ganes de seguir al Barça i de complir nous reptes. L’any passat vaig començar amb el tema del peu, no vaig poder fer pretemporada. Quan vaig fitxar sí que crec que vam veure un gran Ferran, vaig ajudar l’equip. Venia d’un club com el City, que hi havia un gran projecte amb mi i Xavi va venir a buscar-me. Quan vaig arribar érem setens però ens vam classificar per a Champions, en alguna una cosa vaig ajudar”.

Mentalitat

“Estic fet un toro, ningú no podrà amb mi i això és l’important”.

Selecció espanyola

“M’ho prenc com una motivació per tornar a demostrar el Ferran que sóc i tornar”.

València

“Ha estat una temporada dura. Em sap greu perquè sóc valencià i del València a mort. La notícia positiva han estat els jugadors del planter i com han ajudat en la salvació. S’assentaran al primer equip i ens donaran alegries”.

Xiulets a Mestalla quan hi ha tornat

“No sé què ha passat a les meves últimes visites a València... crec que sóc una mica sord però, sens dubte, vull tornar en un futur al València”.

Sentiment

“Has de ser fort, tenir autoconfiança perquè això és l’elit, un món molt exigent... És important ser fort. Hi ha dies dolents, bons, però mantenir una línia. Aquesta temporada estic molt bé, anímicament i físicament. A lluitar per un lloc”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)