Barça

Convicció amb Oriol Romeu

Mercat. El Barça mou fitxa, al jugador el sedueix un retorn i el Girona, per ara, es manté aspre a negociar, però el nom d’Estanis podria obrir una via

Xavi Hernández vol Oriol Romeu. Amb noms com ara els de Brozovic, Parejo, Zubimendi i Amrabat esborrats de la llista, ara el nom del futbolista nascut a Ulldecona està escrit en vermell i en majúscules en els plans del Barça per a la pròxima temporada. Com explicàvem fa uns dies, el perfil del jugador, el preu –una clàusula propera als 5 milions d’euros i un salari baix– i el fet que sigui ADN Masia, són elements que fan que el seu fitxatge encaixi dins la planificació esportiva de la temporada 2023/24. El Barça ja ha mogut fitxa i ha fet saber al futbolista que està interessat en el seu retorn. L’aposta és ferma. De fet, la voluntat del club és tancar ràpid l’operació perquè Xavi vol solucionar com més aviat millor el problema que ha generat la marxa de Sergio Busquets a l’Inter de Miami. Cobrir la posició de pivot defensiu és una prioritat absoluta i Xavi no vol arribar al final del mercat amb els deures per fer. Oficialitzat Gündogan, i amb Íñigo Martínez acordat, ara el Barça accelerarà amb Romeu.

El Barça i el Girona comencen la pretemporada el dia 10 de juliol i la voluntat de Xavi seria tenir el jugador abans o almenys abans d’iniciar la gira pels Estats Units. També al Girona li interessa una resolució ràpida per tenir marge si ha de buscar un substitut. El Barça vol iniciar converses aquest cap de setmana o dilluns a tot estirar, però al Girona ara mateix la posició és clara: no vol vendre i remet el Barça a pagar la clàusula. El Girona no posarà les coses fàcils. Alguns moviments del club blaugrana no han acabat d’agradar a les oficines de Montilivi. A més, el club gironí entén que no es pot desprendre fàcilment del seu jugador més important i de moment el Girona no es planteja entrar en cap negociació.

Oriol Romeu, per la seva banda, està encantat amb el tracte rebut a Girona i té una relació excel·lent amb Míchel, que ha aconseguit treure un alt rendiment a les seves virtuts. Romeu ha estat el líder del mig del camp del Girona aquesta temporada, ben acompanyat per Aleix Garcia. Però lògicament li sedueix la possibilitat de tornar al Barça, d’on va haver de marxar en el seu dia precisament pel tap que generava l’allargada ombra de Sergio Busquets.

Tot i el recel inicial del Girona, el nom d’Estanis Pedrola, objectiu del club blanc-i-vermell, pot jugar un rol important en les negociacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)