Barça

JUAN CARLOS RODRÍGUEZ

EXFUTBOLISTA DEL BARÇA

“Quan es va confirmar que érem campions, va ser una explosió d’alegria”

Juan Carlos Rodríguez (Puente Castro, Lleó, 1965) va ser titular en aquell enfrontament contra l’Athletic de Bilbao en què el Barça de Johan Cruyff va guanyar la lliga, la segona de les quatre lligues consecutives que va aconseguir. L’exblaugrana va recordar la fita en una conversa amb aquest diari realitzada l’any passat quan se’n van complir 30 d’aquell llegendari títol.

Què pensa quan li esmenten la primera lliga de Tenerife?
Una possibilitat que podia donar-se. Veníem d’estar a una distància del Madrid que semblava inabastable, perquè, a més, era lliga de 2 punts. I vam arribar a l’última jornada amb possibilitats i et convidava a pensar “per què no?”. Però el normal era que no passés, ho teníem clar. I el que va passar, i com va passar, va ser agònic.
Hi havia esperança a la plantilla?
Parlàvem de la possibilitat. En el futbol passen aquestes coses; de fet va tornar a passar. En aquell moment el que penses és que, si havien dilapidat aquell avantatge, doncs podia passar. El que sí que teníem clar és que hauria estat imperdonable que no haguéssim estat a l’altura. Nosaltres, però, confiàvem en el que estàvem fent; jugàvem d’allò més bé, tothom estava ben despert i podia jugar qualsevol. El partit es podia complicar, però estàvem molt segurs de com jugàvem i teníem una confiança brutal.
Aquells instants a sobre de la gespa amb el camp ple esperant que s’acabés el partit a Tenerife són mítics.
Estàvem tots sobre el terreny de joc i pendents del que t’expliquessin. Molta tensió, i quan es va confirmar que érem campions, doncs va ser una explosió d’alegria quan nosaltres, pràcticament ja donàvem la temporada per acabada amb la consecució de l’anhelada copa d’Europa. Però arribar a aquell partit i tenir possibilitats de guanyar el títol va ser un guió impensable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)