Barça

Koeman: “El Barça no està treballant pel futur”

Ronald Koeman ha atès avui els mitjans amb motiu del torneig de golf que porta el seu nom i se celebra a Sant Esteve Sesrovires. L’ex tècnic blaugrana ha parlat de com veu l’entitat culer i els fixatges, des de fora.

Fixatges i futur:

“Es pot discutir l’edat del fixatges i si són jugadors de futur. Des de fora, crec que ni econòmicament, ni futbolísticament estan treballant pel futur.”

“No es pot fitxar cada temporada un jugador com Vinicius (jove i bo). Clar que el Barça té gent jove que ha vingut de la pedrera, o que han fixat de fora, això sí que és futur. Al final el que es demana és guanyar títols, i clar, això no depèn de l’edat dels jugadors. Però crec que, segons el que llegeixo de la premsa, el Barça segueix en una mala situació econòmica, com fa dos anys enrere.”

Gündogan:

“M’agrada perquè és un gran jugador. Però crec que el moment no és ara, era abans. Penso que, per un club que ha de mirar cap al futur, clar que hi ha gent jove a l’equip, però Gündogan no es pot discutir, ni tampoc Lewandosky, que, són només per dos o tres anys màxim.”

La importància dels joves

“No es pot comparar les dues situacions. Quan jo hi era, no hi havia ni diners, ni possibilitats de fitxar. Vaig veure jugadors com Pedri, Gavi, Nico i alguns més, molt bons i amb molt talent. A Holanda estem acostumats a donar oportunitats als joves, i a mi no m’importa si tenen 20 anys o 32. Crec que tant a qualsevol equip, com a qualsevol club, has de treballar per tenir un bon futur.”

“No es pot fitxar cada temporada dos o tres jugadors d’aquestes edats (com GÜndogan o Lewandosky). Crec que és molt millor un fixatge d’un jugador de 22 anys, que un de 33.”

Arda Güler

“El jugador és el que ha de decidir on vol anar. Sabem que amb el Barça sempre surten moltes coses a la premsa. Però cal intentar treballar bé, i buscar el millor pel club. És un jugador jove, que caldrà explotar, però té bones condicions.”

Oriol Romeu

“Crec que és un jugador de nivell Barça, un bon recanvi per Busquets. Ja ho ha demostrat abans, i també aquest any amb el Girona. Tot i això, té l’edat que té (31). Jo soc més partidari de buscar un jugador jove.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)