Barça

Els diners obren noves vies

Mercat. Tot i que el Barça no podrà utilitzar tot el que ingressi per la venda de Dembélé, sí que li donarà marge de maniobra per afrontar altres operacions

La venda d’Ousmane Dembélé donarà al Barça marge de maniobra amb el fair play financer de LaLiga. Alliberarà massa salarial i li permetrà que un percentatge de la venda –ara mateix, el 40% del que ingressi– pugui ser destinat a altres inversions. El club encara ha d’inscriure els renovats Gavi, Araujo, Iñaki Peña, Marcos Alonso i Sergi Roberto i també els fitxatges Oriol Romeu, Ilkay Gündogan i Iñigo Martínez, cosa que preveu aconseguir amb una operació econòmica que té previst anunciar properament i que ja té el vistiplau de l’ens presidit per Javier Tebas. Mentrestant, i en espera d’aconseguir més marxes com la de Sergiño Dest, Clément Lenglet i Franck Kessie, ara, amb els diners del traspàs de Dembélé, se li obren noves vies.

N’és una la del lateral dret, una posició que Xavi Hernández veu molt necessari reforçar. Per al preparador culer, el millor candidat és João Cancelo, del Manchester City. El futbolista portuguès no compta per a Pep Guardiola, que ja li va dir en l’últim mercat d’hivern que es busqués un destí, que va ser el Bayern, on tampoc s’ha quedat. Per al preparador de Santpedor, la situació no ha canviat i, per tant, Cancelo, representat per Jorge Mendes –és coneguda la bona relació que té amb Joan Laporta–, continua buscant un equip. Al club blaugrana també es té en compte l’opció d’Iván Fresneda, jugador del Valladolid de 18 anys.

Una altra via que s’obre és la de João Félix, també representat per Mendes, i que va dir recentment que el seu somni és jugar al Barça. És un cas similar a Cancelo, ja que l’Atlético també aspira que marxi aquest estiu.

CANCELO

El jugador del Manchester City és el lateral dret que més agrada al Barça

JOÃO FÉLIX

El de l’Atlético va assegurar que el seu somni és jugar de blaugrana

El Betis cedeix Collado a l’Aràbia Saudita

El mitjapunta de 24 anys, que va marxar del Barça la setmana passada amb la carta de llibertat rumb cap al Betis, no jugarà amb l’equip verd-i-blanc aquesta campanya. Collado, que va firmar un contracte amb el club andalús fins al 30 de juny del 2029, jugarà cedit la primera campanya a l’Al-Okhdood FC, de l’Aràbia Saudita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)