Barça

Laia Codina traspassada a l’Arsenal

El Barça ha fet oficial aquesta tarda l’acord pel traspàs de Laia Codina al club londinenc. La defensa de Campllong vol jugar més, i al Barça, amb l’alta l’eix de la defensa, no ha estat la primera opció de Jonathan Giráldez. La futbolista de només 23 anys, va retornar la passada temporada al club blaugrana després d’un any de cessió al Milà, i només ha disputat 13 partits de lliga, 8 d’ells com a titular.

Codina va arribar al Barça amb 14 anys, i des de llavors, ha defensat la samarreta blaugrana en excepció del seu any a Itàlia. Amb el club culer ha guanyat 3 lligues, 2 Champions, 2 Supercopes d’Espanya i 2 Copes de la Reina. I tot i que els acomiadaments sempre són difícils, la de Campllong vol jugar més. Després de reivindicar-se en un Mundial on ha jugat cada minut dels 4 partits de la fase eliminatòria i s’ha proclamat campiona del món, posa rumb a Anglaterra. “Vaig arribar feliç, he sigut feliç i vull marxar feliç perquè l’orgull d’haver representat el FC Barcelona és immens i etern.” Així acaba el text que, la mateixa jugadora ha penjat a les seves xarxes per acomiadar-se dels culers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)