Barça

Laia Codina diu adeu al Barça

Traspàs. La central de Campllong marxa a l’Arsenal per guanyar minuts i Crnogorcevic podria ser la següent en la rampa de sortida

El Barça va anunciar ahir la marxa de Laia Codina. La central de 23 anys va arribar al conjunt blaugrana als 14 anys, i des de llavors, en excepció del curs 21/22, que el va jugar cedida al Milan, ha defensat sempre la samarreta blaugrana. El curs passat, la de Campllong només va disputar 13 partits de lliga, vuit d’aquests com a titular i dos de Champions. Amb la competència a l’eix de la defensa de Mapi León, Irene Paredes i –ara que s’ha recuperat de la lesió– també Jana Fernández, a més de l’arribada d’Ona Batlle, Codina sap que anirà car jugar. Després de reivindicar-se en el mundial, en què ha jugat tots els minuts de la fase eliminatòria, la defensa vol continuar creixent i posa rumb a Anglaterra.

Per altra banda, el Barça també està buscant un destí per a Ana Maria Crnogorcevic. La suïssa ja no ha viatjat amb l’equip a la gira de pretemporada per Mèxic, ni tampoc va disputar cap minut en el Trofeu Joan Gamper, que van jugar dijous. A més, el club ha fitxat la neerlandesa Esmee Brugts, futbolista amb el mateix perfil que Crnogorcevic. Al club culer, li queda una setmana per acabar de concretar la sortida de la suïssa i d’altres de l’equip. Concretament fins al diumenge 6 de setembre, dia en què acaba el mercat d’estiu.

Maria Pérez, al Sevilla

El Barça també va anunciar la cessió de Maria Pérez. La migcampista de 21 anys, també campiona del món, estava en dinàmica del primer equip el curs passat i va arribar a disputar cinc partits de lliga, però encara tenia fitxa del filial, en què va tenir un paper clau per aconseguir el títol de lliga. Per aquest curs, els blaugrana i el Sevilla han arribat a un acord per la seva cessió fins a final de temporada. El Barça ja li havia renovat el contracte fins al 2025 al juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)