Barça

Aitana, la gran favorita avui a Mònaco

Premis UEFA. La de Sant Pere de Ribes i Jonatan Giráldez aspiren als premis a millor jugadora i millor tècnic de l’any de la UEFA

Aitana Bonmatí, gran candidata a guanyar aquest any la Pilota d’Or i el The Best, aspira avui a ser distingida també com la millor jugadora de l’any de la UEFA i agafar el relleu d’Alèxia, guanyadora el 2021 i el 2022. Aitana va guanyar la Champions i la lliga amb el Barça la temporada passada i recentment ha guanyat el mundial amb Espanya. També va ser escollida millor jugadora de l’última Champions i MVP de la cita mundialista. Les altres nominades són la seva companya de selecció Olga Carmona (Real Madrid), autora del gol en la final del mundial contra Anglaterra, i l’australiana Sam Kerr (Chelsea).

Durant la cerimònia del sorteig de la Champions també s’escollirà el millor jugador de l’any de la UEFA en categoria masculina, amb Leo Messi (Inter de Miami), Kevin de Bruyne (City) i Erling Haaland (City) com a nominats. Ilkay Gündogan, quart en les votacions amb 129 punts, queda fora de la lluita. Pep Guardiola (City) és el gran favorit per rebre el premi de millor entrenador de l’any de la UEFA, al davant de Simone Inzaghi (Inter de Milà) i Luciano Spalletti (Nàpols). Els nominats a millor tècnic de l’any del futbol femení són Jonatan Giráldez (l’entrenador del Barça), Sarina Wiegman (Anglaterra) i Jorge Vilda (Espanya).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)