Barça

El protagonista

Gavi

El que enamora

Pedri i De Jong s’ho miraven des de l’avantllotja de Montjuïc. Dos dels intocables de Xavi. Dos migcampistes cridats a ser titulars que van veure des de fora, per culpa de les seves lesions, com dos nanos formats a La Masia eren els amos de la zona de construcció. Un de 20 anys. Fermín, com a Mallorca, va sortir i va complir amb escreix. Sobradament. Quin jugador! L’altre no és cap sorpresa. En té 19 i es diu Gavi. Jugador que va treure el cap l’estiu del 2021, que ràpidament es va convertir en titular i que va enamorar tots els culers. Tant pel que feia amb la pilota, com per la seva actitud. Més culer que el pal de la bandera. Sempre petonejant-se l’escut quan marca, trencant-se la mandíbula o obrint-se el cap per lluitar per cada pilota. El Gavi que enamora es troba en un moment de plenitud.

El migcampista de Los Palacios va arrencar a poc a poc. Suplent a Getafe i irregular contra el Cadis, molts reclamaven un pas endavant. Fet. A Vila-real va marcar i des de llavors només ha fet que créixer. Ahir va estar a tot arreu. Agafant les regnes amb la pilota als peus. Decidint bé, venint a rebre i girant-se amb el control superant les línies de pressió. Un Gavi més intel·ligent i calmat. En defensa no perd la intensitat. Fins a dotze pilotes, va recuperar. Va anar a totes. Sense ser el més alt, va ser capaç de rematar de cap en un córner saltant més que Christensen i Koundé. Però de la mateixa manera que va vorejar el gol, també va evitar-lo. Al més pur estil Carles Puyol traient un gol del Lokomotiv amb el pit, Gavi va posar la panxa per evitar el 0-1 d’Ocampos. “És una victòria important. L’hem merescut. Xavi? Sempre em diu com em veu i li agraeixo que sempre compti amb mi”, va dir als micròfons de Movistar. I el tècnic va dir-hi la seva. “Tinc molta confiança en Gavi. És l’ànima de l’equip i avui ho ha tornat a demostrar. És un dels millors jugadors que tenim per contagiar els altres.”

Sense Pedri ni De Jong, el Barça respira amb Gavi i Fermín. Visca La Masia!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)