Barça

El Barça es relaxa, però fa els deures (2-1)

El Barça ha fet els deures i s’acosta una mica més als vuitens de final de la Champions, tot i que el conjunt de Xavi Hernández no ha firmat un bon partit i s’ha complicat la vida quan podria haver sentenciat la victòria (2-1). A més, João Félix ha abandonat el camp amb unes molèsties musculars. El portuguès ha estat la creu, però la cara ha estat un Fermín López espectacular.

El Xakhtar ha sortit sense renunciar a la seva habitual forma de sortir jugant, arriscant molt, però salvant la pressió del Barça, que anava a mitges. Tot i això, en una bona recuperació de Romeu ha arribat la primera ocasió blaugrana, protagonitzada per Fermín. El migcampista ha retallat bé dins l’àrea, però el seu xut l’ha rebutjat bé amb el peu el porter visitant. De mica en mica, l’equip de Xavi ha anat despertant i ha posat la directa cap a la victòria. Cancelo ha avisat amb un xut blocat fàcilment pel porter (25’) i acte seguit ha arribat el primer. Gündogan ha vist la desmarcada perfecta de Fermín, que ha rematat al pal. L’esfèrica l’ha recollit Ferran per fer l’1-0. El gol ha estat anul·lat per fora de joc, però el VAR ha rectificat la decisió (28’). El Barça se sentia més còmode i Fermín, l’home del partit, ha fet el segon amb una magnífica rematada des de fora l’àrea (36’).

El Barça no ha anat a buscar el tercer amb massa insistència i el ritme del partit ha baixat clarament en l’inici de la segona meitat. Malgrat tot, els blaugrana han vist com li anul·laven dos gols. Un a Ferran (59’) i un altre a Fermín (70’), que també ha rematat al pal (69’). Entremig, el Xakhtar ha aprofitat una mala finalització del Barça en atac i el desordre defensiu al darrere, per fer el 2-1, obra de Sudakov (62’). Un marcador perillós. De fet, els ucraïnesos han tingut alguna arribada amb cara i ulls. Afortunadament per al Barça, cap d’elles ha acabat en un remat a porteria. Lamine Yamal ha fregat el tercer amb un bon xut amb rosca, però el marcador ja no s’ha mogut.

El Barça suma 9 punts de 9 possibles i continua liderant en solitari el seu grup. En la pròxima jornada, els de Xavi visitaran el Xakhtar en la pròxima jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)