Barça

Xavi: “Hauríem d’haver sentenciat amb el tercer gol”

L’entrenador blaugrana, Xavi Hernández, s’ha mostrat satisfet després que el seu equip guanyés el Xakhtar per 2-1 a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Aquestes han estat les seves declaracions:

Estat João Félix
“Sembla que només és un cop, segons el que m’ha dit en el moment del canvi. Crec que no hi haurà lesió i no cal alarmar-se, perquè no sembla res important. Esperem que no corri perill pel clàssic”.
Valoració del partit
“Crec que ens hem complicat nosaltres mateixos. Hem dominat bé i ells jugaven totes les pilotes. Era un dia fantàstic per pressionar alt, per recuperar a camp contrari i crec que ho hem fet bé fins al gol. Hauríem d’haver sentenciat el partit amb el tercer gol i com que no ho hem fet, hem patit una mica, però hem fet, en línies generals, un bon partit”.
Fermín
“Me n’alegro molt per ell. Fermín està treballant molt bé, té condicions i moltes qualitats per entrar, per llançar des de segona línia, per marcar... Ens està ajudant molt. És un futbolista molt dinàmic, que utilitza les dues cames i m’agrada. Està marcant gols importants i les diferències”.
XI titular contra Madrid
“Ja veurem. Primer cal gaudir d’aquesta victòria, que és fonamental”.
Clàssic de dissabte
“Veig un partit amb dificultats. El Madrid està fort, que porta una boa dinàmica de resultats. El Madrid sempre és el Madrid i veurem com està l’equip, però és difícil preveure res. Està molt igualat, al 50%”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)