Barça

Aitana: “És aquesta ambició la que em mou i em fa rendir al màxim”

Aitana Bonmatí va rebre dilluns la seva primera Pilota d’Or després d’un any immaculat. La de Sant Pere de Ribes ha guanyat la supercopa, la lliga i la Champions amb el Barça, i s’ha proclamat campiona amb la selecció espanyola del mundial d’Austràlia i Nova Zelanda. A títol individual, també ha estat escollida com a millor jugadora de l’any per la UEFA i va ser MVP de la copa del món. Dos dies després de ser coronada al Théatre du Chalet de París, la migcampista ha atès l’Esportiu a l’estadi Johan Cruyff, en una entrevista que ha parlat de la gala, dels valors que li han transmès els seus pares i dels seus objectius a partir d’ara, entre altres coses. Aquest és un petit extracte de l’entrevista sencera, que es publicarà demà tant en la web com en l’edició paper.

Discurs a la gala de la Pilota d’Or

“Sempre dic que soc molt exigent al camp, però també ho soc fora, i sabia què volia transmetre unes coses i amb tres idiomes diferents. La meva exigència arriba també fins aquí. Volia transmetre aquestes coses de la millor manera i que se m’entengués. El fet de posar-se en públic i dir el que havia de dir, ben dit”.

Guanyar la Pilota d’Or al costat de Leo Messi

“Va ser un moment únic. Jo he vist a Leo Messi jugar a l’època de Guardiola i l’he vist créixer com a futbolista. Mai hauria imaginat estar amb ell en la mateixa foto i amb el mateix premi. Em quedava molt lluny tot això quan veia les seves pilotes d’Or. Veure’m allà amb ell és únic”.

Objectius a partir d’ara

“Això passa molt de pressa. Ho he de gaudir. És un moment únic, però sempre em caracteritzo per tenir aquesta ambició i sempre dic que el dia que la deixi de tenir potser no valdrà la pena continuar jugant a futbol. És aquesta ambició i ganes de continuar endavant la que em mou i després em fa rendir al màxim”.

Lluita per la igualtat

“Bé, òbviament nosaltres lluitem i diem la nostra. Som les portaveus, però qui té la capacitat de gestionar aquesta igualtat o millor tracte cap a nosaltres no som nosaltres sinó les institucions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)