Barça

Salvador Araujo

El Barça ha sumat tres punts in extremis al Reale Arena. Un gol d’Araujo al minut 93, després d’un partit nefast de l’equip orientat per Xavi, ha donat el triomf als blaugrana. L’actuació culer segurament no ha estat mereixedora de la victòria però el futbol és així, i avui li ha somrigut.

Des del primer minut, ja s’ha vist per on aniria el partit. Es duien 15 minuts que ter Stegen ja havia fet tres aturades de mèrit per evitar el gol de la Real Sociedad. Primer ha tret dues bones mans a xuts de Barrenetxea i Oyarzábal i, després, un peu a una rematada a boca de canó de Kubo. No ha reaccionat l’equip blaugrana en cap moment, tampoc després del descans.

La Real Soceidad ha seguit dominant, li ha guanyat la possessió a l’equip blaugrana, però li ha faltat ullal per generar ocasions clares sobre la porteria de Ter Stegen, que ha hagut d’intervenir una vegada més en una engaltada de Barrenetxea. Del més rescatable pel Barça ha estat que ha tornat Pedri, que ha entrat al minut 57. El canari, que feia 76 dies que no jugava, ha generat l’unica ocasió de l’equip blaugrana, quan al minut 91 ha deixat sol Gavi davant de Remiro. Això ha esperonat als culers, tot i que semblava tard, però ha emergit Araujo (93’) per caçar una centrada de Gündogan per donar la victòria a l’últim minut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)