Barça

L’1x1 del Real Sociedad-Barça

Per Clara Rodergas

ter stegen (90’)
espectacular
Sort en va tenir el Barça, de l’alemany, que va mantenir amb vida l’equip amb aturades increïbles. Va destacar una mà brutal a Barrene només de començar i un peu miraculós a rematada de Kubo. En la segona també va treure’n una.
ARAUJO (90’)
heroi
Barrene va ser un malson per a l’uruguaià. L’extrem el va fer treballar de valent. Situat al lateral dret, no va estar gens encertat en la sortida de pilota. Remiro li va desviar una canonada en el 90’, però va fer el gol de la victòria.
KOUNDE (90’)
creixent
Una errada en la passada enrere cap a Ter Stegen va estar a punt d’acabar en gol de la Real. Es va anar entonant dins el patiment de l’equip i va complir amb escreix en una segona part en què la sagnia va disminuir.
ÍÑIGO MARTÍNEZ (90’)
seriós
Exjugador de la Real, però també de l’Athletic Club, l’afició d’Anoeta el va xiular cada cop que rebia la pilota. Dins el desgavell del Barça, va tapar bé un parell d’accions de Kubo i no va complicar-se en excés la vida amb la pilota.
BALDE (90’)
complidor
Va intentar alguna incursió en atac, però quan arribava a dalt no trobava sortides davant un Barça desdibuixat i una Real molt ben col·locada. La seva banda era la de Kubo i el japonès no va tenir la incidència d’altres partits.
GÜNDOGAN (90’)
assistent
Protagonista de la setmana per les seves paraules després del clàssic, l’alemany no va destacar gens. Al contrari, va perdre més d’una pilota per falta d’intensitat i va errar passades fàcils. Va acabar fent l’assistència del gol.
GAVI (90’)
frustrat
Si el jugador que sempre està més intens que els altres també es veu superat a cada duel, diu molt de l’estat de l’equip. Remiro li va treure el gol en l’afegit. Desesperat, va veure una groga per protestar i serà baixa contra l’Alavés.
FERMÍN (57’)
espès
Va estar molt vigilat. Quan el van trobar entre línies, la sensació era de perill i va poder connectar amb Gavi en una de les millors accions del Barça, però tampoc va estar fi. Va veure’s superat en intensitat en alguna acció.
CANCELO (69’)
desconnectat
Xavi el va tornar a situar a l’extrem dret, però no va aparèixer, excepte en un xut llunyà amb l’esquerra que va sortir desviat. Frustrat en més d’una acció quan va perdre alguna pilota i desesperant en molts moments.
LEWANDOWSKI (57’)
absent
El polonès tornava a la titularitat després de jugar uns minuts en el clàssic, però ni se’l va veure sobre la gespa d’Anoeta. L’equip, sense idees, no va trobar-lo en cap moment ni va connectar amb ell. Va ser substituït abans de l’hora.
JOÃO FÉLIX (69’)
erràtic
Va intentar oferir-se, però no va decidir bé. Va estar un pèl egoista en una acció individual impossible en què el més fàcil i encertat era intentar combinar amb algun company. Va veure una groga per una enganxada amb Brais.
pedri (33’)
llum
Davant el pèssim joc del Barça, Xavi va acudir a Pedri. Quan la va agafar, va deixar anar espurnes de classe i clarividència.
ferran (33’)
apagat
Va pressionar bé en defensa, però en atac va tenir poca intervenció. Va tenir-ne una al final, però va xutar als núvols.
lamine (21’)
estèril
Ubicat a la dreta, on li agrada i desequilibra més, però sense poder participar.
raphinha (21’)
ànima
Va actuar des de l’extrem esquerre. Va provar-ho en un tir de falta i hi va posar cor.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)