Homenatge, festa i gols en el triomf del Barça contra el Sevilla (8-0)

Jugar al Johan Cruyff és sinònim de festa pel conjunt de Giraldez. El Barça ha guanyat per la via ràpida al Sevilla que no ha tingut res a fer amb l’efectivitat de Salma Paralluelo -4 dianes en 39 minuts- a la primera meitat (8-0). Les blaugrana encadenen la segona golejada a casa, la darrera contra el Granada.

Abans de l’inici del matx, el Barça ha homenatjat a Aitana Bonmatí després d’aconseguir la seva primera pilota d’or, seguint així el camí d’Alèxia Putellas que les va guanyar els darrers dos anys. L’aficionat que avui ha assistit a l’estadi, 5.083 espectadors, ha ovacionat a la futbolista de Sant Pere de Ribes que ha mostrat el premi al mig del camp. La festa, que ja ha començat a dins del terreny de joc, ha continuat amb el joc ofensiu contra les sevillanes. Salma, molt inspirada, ha marcat la primera gran diferència entre els dos conjunts: la qualitat i efectivitat de cara a gol. Molts dels gols de la davantera de la selecció han arribat per bones acciones per banda Hansen. Aitana i Alèxia, també han estat a punt de marcar als primers minuts, però Aguirre, portera rival, ho ha evitat.

El Sevilla ha tingut poques ocasions, però ha trobat el contracop com a arma principal, i única, per mirar de fer mal. Paños, molt atenta, ha tapat un xut de Gabarro, era el minut 26. El descans ha arribat amb el marcador de quatre a zero per les locals que no han parat de generar perill. Hansen també ha estat a prop del gol, l’esfèrica ha sortit fregant el pal.

A la represa,Ona Batlle ha estat substituïda per Lucia Corrales. La lateral esquerra de Vilassar de Mar havia disputat molts minuts amb la selecció espanyol i Giráldez li ha donat descans. Lluny de baixar el ritme, el Barça l’ha incrementat amb els gols de Mariona, molt encertada als segons quaranta-cinc minuts. La davantera catalana ha pescat una pilota morta a dins l’àrea per endinsar el cinquè i el sisè, al minut 48 i 54 respectivament.

Els dos últims gols han sigut la cirereta al pastís. Primer amb la diana de Hansen que avui ha completat un partit excel·lent amb tres assistències i un gol. El vuitè l’ha fet Torrejón que avui ha disputat el seu partit 400 amb com a blaugrana. La defensora del Barça ha entrat al 58 juntament amb Clàudia Pina. Amb el triomf d’avui, les de Giráldez continuen invictes a la lliga amb 21 punts, a tres punts del Madrid que serà el pròxim rival en visitar-les. Aquest cop, però, el matx es disputarà a Montjuïc el 19 de novembre. Abans, el Barça viatjarà al camp del Vila-real el pròxim cap de setmana i rebrà al Benfica a la Champions. Un calendari atapait per buscar l’excel·lència en aquest mes de novembre.