Barça

Koundé: “El vestidor està bé, però sabem que hem de millorar”

Jules Koundé ha estat el jugador escollit per comparèixer davant els mitjans de comunicació en la prèvia del duel de demà de Champions contra el Xakhtar (18:45h). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Com està el vestidor?

“El vestidor està bé. És conscient que s’ha de millorar coses perquè en els darrers dos partits no hem tingut les millors sensacions, però demà volem guanyar i donar la nostra millor versió”.

L’equip va concedir molt contra la Real Sociedad

“Dubtes no. Vam fer un partit on no ens vam trobar còmodes, però crec s’ha de continuar treballant. Al llarg de la temporada hi ha partits on no jugues bé perquè tens equips que t’apreten. El més important és sumar els tres punts i demostrar que l’equip sap patir”.

Competència amb Iñigo Martínez

“Estic molt content de tenir-lo de company i tenir competència. El més important és que l’equip sigui més fort”.

Dificultats amb la pressió alta

“És un tema col·lectiu, de comunicar-nos i intensitat. Són coses que hem de millorar, i segur que demà ho farem”.

Jugar de central

“Estic content perquè estic jugant en la meva posició. Volia jugar de central perquè és on sento que puc aportar més a l’equip. El míster però, sap que estic a la seva disposició i mai em negaré a jugar en el lateral dret”.

Anàlisi del rival

“És un equip que juga molt bé amb la pilota si li deixes temps i no pressiones. Demà intentarem pressionar bé i no deixar-los temps per jugar”.

La tornada de Pedri

“El veig molt bé. Sempre és difícil estar lesionat. Després d’una lesió llarga, necessita recuperar sensacions, però si ha jugat és que està al 100%”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)