Barça

Giráldez: “Aquests duels estan marcats al calendari”

Després de la Champions, el clàssic. L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, afronta amb ganes un partit tan important. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Què significa el clàssic?

“És un partit molt important perquè al final estan a tres punts i qualsevol resultat favorable podria fer la distància més gran i també perquè és especial per tots els que som del Barça. És un dia festiu i important. Aquests duels estan marcats al calendari i volem fer el millor partit possible per donar una alegria a l’afició”.

Paredes

“Paredes necessita temps per netejar el procés víric. Ni les descarto ni les incloc. Queden dies”.

Com frenar el Madrid?

“Han millorat la seva versió temporada a temporada. Ha fet fitxatges que fan que la plantilla sigui més important i tingui més recursos. Ahir van empatar contra el Chelsea, és un molt bon resultat. Hem de tenir en compte totes les possibilitats, saber com defensar i com atacar. Crec en les sensacions que tenim com a equip. Tenim la capacitat d’adaptar-nos a tots els tipus de partits. Tenim ganes que arribi per donar una bona imatge i guanyar, que és el més important”.

Punts forts del Madrid

“Olga està en estat de gràcia. Qualsevol intervenció que fa acaba en gol o assistència. Linda també té la capacitat d’atacar espais, superar rivals i donar avantatge a les companyes. Davant l’absència de Weir necessiten l’olfacte golejador d’altres jugadores i Bruun també està sent referència en el joc directe. Com més alt sigui el nivell dels altres equips, millor. És més atractiu, exigeix més i fa que sigui més bonic”.

Polèmica arbitral contra el Chelsea

“No crec que influeixi. Al final, sempre hi ha polèmiques en tots els partits. Es parla massa de totes les polèmiques que condicionen el que passa. Tot el que sigui beneficiós, com el VAR, podria ajudar. Però no només això, també millorar en instal·lacions, infraestructures i moltes coses. No tindrà influència al partit, però el VAR podria evitar això. Som éssers humans i ens equivoquem. Jo mateix m’equivoco cada dia. El més important és prendre consciència”.

Montjuïc

“Quan vaig arribar a Barcelona, Montjuïc era el lloc on més m’agradava passejar. És especial perquè té molta història i ara hi juga el primer equip. Tindrem la capacitat d’omplir-lo o de fer que hi hagi més gent que al Johan. Tot el que sigui afluència i suport, animo a la gent que vingui perquè passaran un gran dia en família”.

Importància del clàssic

“No es pot tractar com un partit diferent. La dinàmica ha de ser la mateixa, entenent quines són les virtuts i els punts febles del rival i treballar. I també equilibrar des del punt de vista emocional. Sabem que és transcendental perquè són tres punts i és Montjuïc. Hem de rebaixar l’eufòria perquè són tres punts més i no hem de donar un plus d’intensitat, potser necessitem el contrari. Sí que veig moltes ganes que arribi el partit, perquè serà important per a nosaltres i per a l’afició”.

Quin Madrid espera?

“És un equip que ha plantejat diferents escenaris. Hem guanyat tots els partits i sempre hi ha hagut adaptacions i modificacions. Tenim eines. Sabem que l’alineació ens donarà alguna pista sobre què podem preveure. Hem treballat diferents escenaris”.

La porteria

“Tinc clar qui jugarà”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)