Molt mala pinta

Barça. Gavi ha de ser substituït en l’Espanya- Geòrgia (3-1) després d’una acció en què se li clava el genoll i fa entreveure un mal presagi

Màxima preocupació en el Barça. I és que Gavi va tenir ahir en l’Espanya- Geòrgia (3-1) un contratemps que dispara les alarmes. El migcampista de 19 anys va haver de ser substituït, després que se li clavés el genoll dret en el minut 23 de joc, en una acció en què, ben sol, va intentar controlar una pilota. Ràpidament va demanar assistència mèdica, va abandonar el partit i tot plegat fa molt mala pinta. El jugador culer va fer gestos de dolor i, per com es va donar l’acció, fa entreveure que es tracta d’una lesió greu al genoll. Les proves mèdiques a les quals se sotmetrà el futbolista en les properes hores dilucidaran quin és l’abast real de la lesió. Gavi, doncs, va tornar d’urgència cap a Barcelona i no va formar part de l’expedició que va tornar de Valladolid –el matx va disputar-se al José Zorrilla– amb autobús per fer nit a Las Rozas.

Dedicatòria de Ferran

En el matx, en què a més de Gavi tres blaugrana més van tenir minuts –Iñigo Martínez (90 minuts), Ferran Torres (65 minuts) i Lamine Yamal (25 minuts)– i el gironí Aleix García no va participar, Ferran va dedicar un gol a Gavi. L’atacant blaugrana, que ja havia assistit abans Le Normand, va fer de cap el segon gol del combinat estatal en el minut 55 i se’n va anar a la banqueta per agafar una samarreta de Gavi, que va mostrar a la grada de l’estadi. L’equip que entrena Luis de la Fuente va assegurar-se amb la victòria la primera posició i serà cap de sèrie en la fase de grups de l’Eurocopa.