Barça

Salma Paralluelo rescata el Barça a Frankfurt

UEFA Women’s Champions League

Aquest Barça va demostrar la temporada passada que hi ha vida més enllà d’Alèxia i que es pot aixecar una Champions sense el talent, el lideratge i el carisma de la doble guanyadora de la Pilota d’Or. Per això la difícil visita d’avui a Frankfurt, en la segona jornada de la fase de grups de la UEFA Women’s Champions League, era afrontada amb optimisme tot i la seva baixa. Preocupaven més els últims precedents del Barça a Alemanya, on havia perdut en el passat recent a Munic i també al camp del Wolfsburg.

Però per preocupant, la la primera part de l’equip de Jonatan Giráldez, que per primera vegada en aquesta temporada ha marxat al descans per darrera en el marcador. Un gol de cap de Laura Freigang (42’) ha fet saltar les alarmes. El Barça ha rematat molt poc contra la porteria de Johannes en els primers quaranta-cinc minuts. Calia una reacció i ha arribat en el segon temps. En catorze minuts, tres gols.

El canvi tàctic d’alliberar Salma de la banda i situar-la com a 9 ha estat determinant. Seus han estat el primer i el tercer gol de l’equip (48’ i 62’). Mariona havia actuat com a falsa davantera centre en el primer temps, amb excessiva tendència a baixar molts metres per ajudar en l’elaboració del joc, i el moviment fet per Giráldez durant el descans ho ha arreglat tot. Salma ha actuat més com a referència i l’equip ho ha agraït. També Mariona ha acabat trobant el gol en la sortida d’un córner (59’).

Gran remuntada i 6 punts de 6 possibles. El Barça es manté líder del grup A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)