Barça

Pedri es lesiona en l’últim entrenament i serà baixa contra l’Almeria

El migcampista del Barça, Pedri González, s’ha lesionat durant l’entrenament matinal que ha realitzat l’equip dirigit per Xavi Hernández previ al duel que demà disputarà contra l’Almeria a l’estadi Lluís Companys.

Pedri ha notat unes molèsties musculars que l’han obligat a deixar l’entrenament i en breu es farà les pertinents proves mèdiques per saber l’abast exacte de la gravetat de la lesió, una constant en l’últim any i mig per al canari, que s’ha perdut múltiples partits deixant coix a la medul·lar del seu equip.

El migcampista no jugarà contra l’Almeria ni tampoc participarà en l’amistós a Dallas contra el Club Amèrica tot esperant que les molèsties no passin a ser una ruptura muscular que el deixi fora dels terrenys de joc diverses setmanes.

Pedri s’afegeix a les baixes ja conegudes de Marcos Alonso, Ter Stegen, Iñigo Martínez i Gavi, tots per lesió, i també la de Frenkie De Jong, per sanció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció