Barça

Èxit de la IX Trail Solidària de la PB Els Tamarells

La penya balear va reunir 400 persones i va recaptar 13.000 euros per a un nen que té una malaltia degenerativa

Un any més, la Penya Barcelonista Els Tamarells, pertanyent a la Federació de Penyes de les Illes Balears, va mobilitzar tota la localitat mallorquina de Felanitx per lluitar per una bona causa. Es tracta de la novena edició de la Trail Solidària, un activitat que l’entitat barcelonista organitza amb l’Ajuntament de Felanitx i que té la col·laboració de la citada Federació de Balears i també de la Confederació Mundial de Penyes, entre altres entitats.

Com cada any, la PB Els Tamarells va destinar tota la recaptació de la jornada a ajudar una família que passa per una situació complicada. En aquest cas, la prova duia el títol ‘Tothom amb en Guiem’, en referència a un nen de cinc anys que té una malaltia genètica degenerativa. I, enguany, la xifra va superar tots els rècords, ja que es va arribar als 13.000 euros.

La recaptació es va aconseguir, d’una banda, gràcies a l’alta participació de la Trail, que va congregar vora 400 persones que podien escollir el format trail (corrent 17 km per les muntanyes properes) o la caminada (10 km caminant pels voltants de Felanitx). Tots els participants van adquirir butlletes solidàries per participar a una gran rifa on hi havia, entre altres regals, samarretes del FC Barcelona, el Manchester City i altres clubs, així com equipament d’esportistes professionals com Mateu Morey i Joan Reinoso, i obsequis aportats per comerços de la regió.

D’altra banda, la IX Trail Solidària també va rebre aportacions bancàries d’altres entitats o particulars que van acabar d’assolir aquesta xifra rècord de 13.000 euros recaptats per a la família del petit Guiem. El president de la PB Els Tamarells, Sebastià Oliver, va celebrar el gran èxit d’aquest esdeveniment, que també va aplegar Oscar Escoda, president de la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, i autoritats locals.

La PB Els Tamarells va posar el colofó a les celebracions del 20è aniversari. Durant tot el tercer trimestre de l’any 2023, la penya ha ofert activitats de caire cultural, esportiu i lúdic als seus socis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)