Barça

A Marc Guiu li cauen els gols de les butxaques

‘Hat trick’. El davanter de 18 anys fa un cop de mà al juvenil i l’impulsa cap als vuitens de la copa amb un triplet de dianes al camp del Celta (1-4)

Marc Guiu ha estat aquests darrers dies lluny de la dinàmica del primer equip del Barça. No s’hi ha entrenat des que el conjunt orientat per Xavi Hernández va reprendre l’activitat després de les vacances nadalenques però tot plegat tenia una explicació. “Hem decidit amb l’àrea esportiva que vagi amb el juvenil, que aquesta setmana té un partit molt important de copa al camp del Celta. Però després seguirà en dinàmica de filial i de primer equip”, va assegurar Xavi.

D’aquesta manera, el davanter va estar preparant l’enfrontament de setzens de final de la copa, que l’equip que entrena Óscar López va jugar ahir a terres gallegues i, vist com va anar, va fer-ho prou bé. I és que, amb un hat-trick, el futbolista de 18 anys va liderar la golejada (1-4) amb què el conjunt blaugrana va segellar el bitllet a vuitens. El de Sant Celoni, doncs, va palesar que, probablement, jugar amb l’edat que li toca li va petit. Només de començar (8’) va caçar, en el punt de penal, una centrada de Quim Junyent des de l’esquerra per, amb una rematada amb l’interior del peu esquerre, fer el 0-1. Tot seguit (14’), va obrir escletxa amb el 0-2, en una jugada calcada a la primera, aquesta vegada amb Dani Rodríguez d’assistent i anotant amb el peu dret. I, ja en la segona part (54’), va sentenciar amb el 0-4 –abans Cristóbal havia fet el 0-3– guanyant una pilota en profunditat a l’esquena rival i finalitzant amb subtilesa davant del porter.

Queda clar que a l’ariet li cauen els gols de les butxaques. Els seus números aquesta temporada amb els grans són imponents. Amb el primer equip, entre lliga i Champions League, ha participat en tres enfrontaments, ha acumulat un total de 44 minuts i ha anotat dos gols. I això sense comptar l’amistós a Dallas contra l’América, en què també va marcar. Així, la mitjana en partits oficials de Guiu és realment imponent; una diana cada 22 minuts. “És un jugador en qui tinc molta fe, la veritat. El vaig treure a jugar contra l’Athletic, va debutar un dia que anàvem empatant a zero... No hi ha debat amb això, és un jugador que m’agrada”, va explicar dissabte Xavi, que pensa que l’arribada de Vitor Roque no l’ha d’aturar. “Ens pot donar moltes coses i no li influeix en res el fitxatge de Vitor Roque. No té res a veure. És un jugador de futur i de present també per al club.”

El Badalona, endavant

El Barça juvenil es trobarà ara en els vuitens el Badalona, que va superar l’Osasuna a Tajonar (0-2). La Damm va quedar eliminada per culpa d’un gol del Vila-real en la pròrroga (0-1). L’Espanyol jugarà els vuitens contra el Madrid.

ELS NÚMEROS

La mitjana de Marc Guiu amb el primer equip és d’un gol cada 22 minuts disputats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)